Autorska knjiga-Stručna knjiga-Stručna monografija
Kvaliteta, sigurnost i konzerviranje hrane : udžbenik iz kolegija Uvod u prehrambene tehnologije za studente sanitarnog inženjerstva
Rijeka: Sveučilište u Rijeci ; Medicinski fakultet Rijeka, 2014. urn:nbn:hr:184:813436


Citirajte ovaj rad

Koprivnjak, O. (2014). Kvaliteta, sigurnost i konzerviranje hrane : udžbenik iz kolegija Uvod u prehrambene tehnologije za studente sanitarnog inženjerstva. Rijeka: Sveučilište u Rijeci ; Medicinski fakultet Rijeka. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:813436.

Koprivnjak, Olivera. Kvaliteta, sigurnost i konzerviranje hrane : udžbenik iz kolegija Uvod u prehrambene tehnologije za studente sanitarnog inženjerstva. Rijeka, Sveučilište u Rijeci ; Medicinski fakultet Rijeka, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:813436.

Koprivnjak, Olivera. Kvaliteta, sigurnost i konzerviranje hrane : udžbenik iz kolegija Uvod u prehrambene tehnologije za studente sanitarnog inženjerstva. Rijeka: Sveučilište u Rijeci ; Medicinski fakultet Rijeka, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:813436.

Koprivnjak, O. (2014) Kvaliteta, sigurnost i konzerviranje hrane : udžbenik iz kolegija Uvod u prehrambene tehnologije za studente sanitarnog inženjerstva. [online]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci ; Medicinski fakultet Rijeka. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:813436 (Datum pristupa: 23.12.2024.)

Koprivnjak O. Kvaliteta, sigurnost i konzerviranje hrane : udžbenik iz kolegija Uvod u prehrambene tehnologije za studente sanitarnog inženjerstva. [Internet]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci ; Medicinski fakultet Rijeka; 2014, [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:813436

O. Koprivnjak, Kvaliteta, sigurnost i konzerviranje hrane : udžbenik iz kolegija Uvod u prehrambene tehnologije za studente sanitarnog inženjerstva. Rijeka, Sveučilište u Rijeci ; Medicinski fakultet Rijeka, 2014. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:813436

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.