Authored book-Professional book-Professional monograph
Kvaliteta, sigurnost i konzerviranje hrane : udžbenik iz kolegija Uvod u prehrambene tehnologije za studente sanitarnog inženjerstva
Rijeka: University of Rijeka, 2014. urn:nbn:hr:184:813436


Cite this document

Koprivnjak, O. (2014). Kvaliteta, sigurnost i konzerviranje hrane : udžbenik iz kolegija Uvod u prehrambene tehnologije za studente sanitarnog inženjerstva. Rijeka: Sveučilište u Rijeci ; Medicinski fakultet Rijeka. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:813436.

Koprivnjak, Olivera. Kvaliteta, sigurnost i konzerviranje hrane : udžbenik iz kolegija Uvod u prehrambene tehnologije za studente sanitarnog inženjerstva. Rijeka, Sveučilište u Rijeci ; Medicinski fakultet Rijeka, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:813436.

Koprivnjak, Olivera. Kvaliteta, sigurnost i konzerviranje hrane : udžbenik iz kolegija Uvod u prehrambene tehnologije za studente sanitarnog inženjerstva. Rijeka: Sveučilište u Rijeci ; Medicinski fakultet Rijeka, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:813436.

Koprivnjak, O. (2014) Kvaliteta, sigurnost i konzerviranje hrane : udžbenik iz kolegija Uvod u prehrambene tehnologije za studente sanitarnog inženjerstva. [online]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci ; Medicinski fakultet Rijeka. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:813436 (Accessed 12 November 2024)

Koprivnjak O. Kvaliteta, sigurnost i konzerviranje hrane : udžbenik iz kolegija Uvod u prehrambene tehnologije za studente sanitarnog inženjerstva. [Internet]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci ; Medicinski fakultet Rijeka; 2014, [cited 2024 November 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:813436

O. Koprivnjak, Kvaliteta, sigurnost i konzerviranje hrane : udžbenik iz kolegija Uvod u prehrambene tehnologije za studente sanitarnog inženjerstva. Rijeka, Sveučilište u Rijeci ; Medicinski fakultet Rijeka, 2014. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:813436

Please login to the repository to save this object to your list.