Sveučilište u Rijeci Medicinski fakultet Katedra za tehnologiju i kontrolu namirnica
Citirajte ovaj rad
Sablić, L. (2015). UDIO MASTI U ODABRANIM TRADICIONALNIM HRVATSKIM MESNIM PROIZVODIMA (Završni rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:491517
Sablić, Lara. "UDIO MASTI U ODABRANIM TRADICIONALNIM HRVATSKIM MESNIM PROIZVODIMA." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:491517
Sablić, Lara. "UDIO MASTI U ODABRANIM TRADICIONALNIM HRVATSKIM MESNIM PROIZVODIMA." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:491517
Sablić, L. (2015). 'UDIO MASTI U ODABRANIM TRADICIONALNIM HRVATSKIM MESNIM PROIZVODIMA', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 22.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:491517
Sablić L. UDIO MASTI U ODABRANIM TRADICIONALNIM HRVATSKIM MESNIM PROIZVODIMA [Završni rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2015 [pristupljeno 22.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:491517
L. Sablić, "UDIO MASTI U ODABRANIM TRADICIONALNIM HRVATSKIM MESNIM PROIZVODIMA", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:491517