diplomski rad
Jabučni nektari - karakteristike proizvoda i predodžbe potrošača

Zdrilić, Katarina
Sveučilište u Rijeci
Medicinski fakultet
Katedra za tehnologiju i kontrolu namirnica

Citirajte ovaj rad

Zdrilić, K. (2022). Jabučni nektari - karakteristike proizvoda i predodžbe potrošača (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:050818

Zdrilić, Katarina. "Jabučni nektari - karakteristike proizvoda i predodžbe potrošača." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:050818

Zdrilić, Katarina. "Jabučni nektari - karakteristike proizvoda i predodžbe potrošača." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:050818

Zdrilić, K. (2022). 'Jabučni nektari - karakteristike proizvoda i predodžbe potrošača', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 03.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:050818

Zdrilić K. Jabučni nektari - karakteristike proizvoda i predodžbe potrošača [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2022 [pristupljeno 03.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:050818

K. Zdrilić, "Jabučni nektari - karakteristike proizvoda i predodžbe potrošača", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:050818

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.