diplomski rad
Tamne čokolade na hrvatskom tržištu – varijabilnost nutritivnih deklaracija i informiranost potrošača iz redova studenata

Kurbanović, Anđela
Sveučilište u Rijeci
Medicinski fakultet
Katedra za tehnologiju i kontrolu namirnica

Citirajte ovaj rad

Kurbanović, A. (2021). Tamne čokolade na hrvatskom tržištu – varijabilnost nutritivnih deklaracija i informiranost potrošača iz redova studenata (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:641987

Kurbanović, Anđela. "Tamne čokolade na hrvatskom tržištu – varijabilnost nutritivnih deklaracija i informiranost potrošača iz redova studenata." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:641987

Kurbanović, Anđela. "Tamne čokolade na hrvatskom tržištu – varijabilnost nutritivnih deklaracija i informiranost potrošača iz redova studenata." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:641987

Kurbanović, A. (2021). 'Tamne čokolade na hrvatskom tržištu – varijabilnost nutritivnih deklaracija i informiranost potrošača iz redova studenata', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 01.12.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:641987

Kurbanović A. Tamne čokolade na hrvatskom tržištu – varijabilnost nutritivnih deklaracija i informiranost potrošača iz redova studenata [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2021 [pristupljeno 01.12.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:641987

A. Kurbanović, "Tamne čokolade na hrvatskom tržištu – varijabilnost nutritivnih deklaracija i informiranost potrošača iz redova studenata", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:641987

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.