Sveučilište u Rijeci Medicinski fakultet Katedra za tehnologiju i kontrolu namirnica
Citirajte ovaj rad
Kurbanović, A. (2021). Tamne čokolade na hrvatskom tržištu – varijabilnost nutritivnih deklaracija i informiranost potrošača iz redova studenata (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:641987
Kurbanović, Anđela. "Tamne čokolade na hrvatskom tržištu – varijabilnost nutritivnih deklaracija i informiranost potrošača iz redova studenata." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:641987
Kurbanović, Anđela. "Tamne čokolade na hrvatskom tržištu – varijabilnost nutritivnih deklaracija i informiranost potrošača iz redova studenata." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:641987
Kurbanović, A. (2021). 'Tamne čokolade na hrvatskom tržištu – varijabilnost nutritivnih deklaracija i informiranost potrošača iz redova studenata', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:641987
Kurbanović A. Tamne čokolade na hrvatskom tržištu – varijabilnost nutritivnih deklaracija i informiranost potrošača iz redova studenata [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2021 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:641987
A. Kurbanović, "Tamne čokolade na hrvatskom tržištu – varijabilnost nutritivnih deklaracija i informiranost potrošača iz redova studenata", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:641987