diplomski rad
Utjecaj temperature pripreme na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet infuzija maslinovog lišća autohtonih sorti

Previšić, Iva
Sveučilište u Rijeci
Medicinski fakultet
Katedra za tehnologiju i kontrolu namirnica

Citirajte ovaj rad

Previšić, I. (2019). Utjecaj temperature pripreme na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet infuzija maslinovog lišća autohtonih sorti (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:678547

Previšić, Iva. "Utjecaj temperature pripreme na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet infuzija maslinovog lišća autohtonih sorti." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:678547

Previšić, Iva. "Utjecaj temperature pripreme na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet infuzija maslinovog lišća autohtonih sorti." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:678547

Previšić, I. (2019). 'Utjecaj temperature pripreme na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet infuzija maslinovog lišća autohtonih sorti', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 27.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:678547

Previšić I. Utjecaj temperature pripreme na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet infuzija maslinovog lišća autohtonih sorti [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2019 [pristupljeno 27.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:678547

I. Previšić, "Utjecaj temperature pripreme na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet infuzija maslinovog lišća autohtonih sorti", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:678547

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.