master's thesis
Utjecaj temperature pripreme na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet infuzija maslinovog lišća autohtonih sorti

Previšić, Iva
University of Rijeka
Faculty of Medicine
Department of Food Technology and Quality Control

Cite this document

Previšić, I. (2019). Utjecaj temperature pripreme na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet infuzija maslinovog lišća autohtonih sorti (Master's thesis). Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:678547

Previšić, Iva. "Utjecaj temperature pripreme na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet infuzija maslinovog lišća autohtonih sorti." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:678547

Previšić, Iva. "Utjecaj temperature pripreme na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet infuzija maslinovog lišća autohtonih sorti." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:678547

Previšić, I. (2019). 'Utjecaj temperature pripreme na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet infuzija maslinovog lišća autohtonih sorti', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, accessed 05 August 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:678547

Previšić I. Utjecaj temperature pripreme na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet infuzija maslinovog lišća autohtonih sorti [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine; 2019 [cited 2024 August 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:678547

I. Previšić, "Utjecaj temperature pripreme na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet infuzija maslinovog lišća autohtonih sorti", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, Rijeka, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:678547

Please login to the repository to save this object to your list.