University of Rijeka Faculty of Medicine Department of Food Technology and Quality Control
Cite this document
Previšić, I. (2019). Utjecaj temperature pripreme na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet infuzija maslinovog lišća autohtonih sorti (Master's thesis). Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:678547
Previšić, Iva. "Utjecaj temperature pripreme na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet infuzija maslinovog lišća autohtonih sorti." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:678547
Previšić, Iva. "Utjecaj temperature pripreme na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet infuzija maslinovog lišća autohtonih sorti." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:678547
Previšić, I. (2019). 'Utjecaj temperature pripreme na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet infuzija maslinovog lišća autohtonih sorti', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, accessed 09 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:678547
Previšić I. Utjecaj temperature pripreme na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet infuzija maslinovog lišća autohtonih sorti [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine; 2019 [cited 2024 December 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:678547
I. Previšić, "Utjecaj temperature pripreme na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet infuzija maslinovog lišća autohtonih sorti", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, Rijeka, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:678547