prikaz prve stranice dokumenta Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu

Matešić, Dorotea
Sveučilište u Rijeci
Medicinski fakultet
Katedra za tehnologiju i kontrolu namirnica

Citirajte ovaj rad

Matešić, D. (2018). Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042

Matešić, Dorotea. "Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042

Matešić, Dorotea. "Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042

Matešić, D. (2018). 'Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 25.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042

Matešić D. Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2018 [pristupljeno 25.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042

D. Matešić, "Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.