master's thesis
Variability of rusks nutritive composition from different producers on Croatian market

Dorotea Matešić (2018)
University of Rijeka
Faculty of Medicine
Department of Food Technology and Quality Control
Cite this document...

Matešić, D. (2018). Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042

Matešić, Dorotea. "Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042

Matešić, Dorotea. "Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042

Matešić, D. (2018). 'Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, accessed 21 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042

Matešić D. Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine; 2018 [cited 2019 August 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042

D. Matešić, "Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, Rijeka, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042