diplomski rad
Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu

Dorotea Matešić (2018)
Sveučilište u Rijeci
Medicinski fakultet
Katedra za tehnologiju i kontrolu namirnica
Citirajte ovaj rad...

Matešić, D. (2018). Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042

Matešić, Dorotea. "Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042

Matešić, Dorotea. "Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042

Matešić, D. (2018). 'Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 20.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042

Matešić D. Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2018 [pristupljeno 20.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042

D. Matešić, "Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042