diplomski rad
Sol, šećer i zasićene masti u dvopeku na hrvatskom tržištu - preferencije potrošača i doprinos preporučenom unosu

Krišković, Antonina
Sveučilište u Rijeci
Medicinski fakultet
Katedra za tehnologiju i kontrolu namirnica

Citirajte ovaj rad

Krišković, A. (2024). Sol, šećer i zasićene masti u dvopeku na hrvatskom tržištu - preferencije potrošača i doprinos preporučenom unosu (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:356078

Krišković, Antonina. "Sol, šećer i zasićene masti u dvopeku na hrvatskom tržištu - preferencije potrošača i doprinos preporučenom unosu." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:356078

Krišković, Antonina. "Sol, šećer i zasićene masti u dvopeku na hrvatskom tržištu - preferencije potrošača i doprinos preporučenom unosu." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:356078

Krišković, A. (2024). 'Sol, šećer i zasićene masti u dvopeku na hrvatskom tržištu - preferencije potrošača i doprinos preporučenom unosu', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 01.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:356078

Krišković A. Sol, šećer i zasićene masti u dvopeku na hrvatskom tržištu - preferencije potrošača i doprinos preporučenom unosu [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2024 [pristupljeno 01.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:356078

A. Krišković, "Sol, šećer i zasićene masti u dvopeku na hrvatskom tržištu - preferencije potrošača i doprinos preporučenom unosu", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:356078

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.