master's thesis
Sol, šećer i zasićene masti u dvopeku na hrvatskom tržištu - preferencije potrošača i doprinos preporučenom unosu

Krišković, Antonina
University of Rijeka
Faculty of Medicine
Department of Food Technology and Quality Control

Cite this document

Krišković, A. (2024). Sol, šećer i zasićene masti u dvopeku na hrvatskom tržištu - preferencije potrošača i doprinos preporučenom unosu (Master's thesis). Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:356078

Krišković, Antonina. "Sol, šećer i zasićene masti u dvopeku na hrvatskom tržištu - preferencije potrošača i doprinos preporučenom unosu." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:356078

Krišković, Antonina. "Sol, šećer i zasićene masti u dvopeku na hrvatskom tržištu - preferencije potrošača i doprinos preporučenom unosu." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:356078

Krišković, A. (2024). 'Sol, šećer i zasićene masti u dvopeku na hrvatskom tržištu - preferencije potrošača i doprinos preporučenom unosu', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, accessed 29 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:356078

Krišković A. Sol, šećer i zasićene masti u dvopeku na hrvatskom tržištu - preferencije potrošača i doprinos preporučenom unosu [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine; 2024 [cited 2024 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:356078

A. Krišković, "Sol, šećer i zasićene masti u dvopeku na hrvatskom tržištu - preferencije potrošača i doprinos preporučenom unosu", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, Rijeka, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:356078

Please login to the repository to save this object to your list.