Sveučilište u Rijeci Medicinski fakultet Katedra za tehnologiju i kontrolu namirnica
Citirajte ovaj rad
Franjković, D. (2023). Utjecaj skute i tofua na fenole djevičanskog maslinovog ulja određene Fast Blue BB testom : diplomski rad (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:089817
Franjković, Doris. "Utjecaj skute i tofua na fenole djevičanskog maslinovog ulja određene Fast Blue BB testom : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:089817
Franjković, Doris. "Utjecaj skute i tofua na fenole djevičanskog maslinovog ulja određene Fast Blue BB testom : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:089817
Franjković, D. (2023). 'Utjecaj skute i tofua na fenole djevičanskog maslinovog ulja određene Fast Blue BB testom : diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:089817
Franjković D. Utjecaj skute i tofua na fenole djevičanskog maslinovog ulja određene Fast Blue BB testom : diplomski rad [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2023 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:089817
D. Franjković, "Utjecaj skute i tofua na fenole djevičanskog maslinovog ulja određene Fast Blue BB testom : diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:089817