University of Rijeka Faculty of Medicine Department of Food Technology and Quality Control
Cite this document
Franjković, D. (2023). Utjecaj skute i tofua na fenole djevičanskog maslinovog ulja određene Fast Blue BB testom : diplomski rad (Master's thesis). Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:089817
Franjković, Doris. "Utjecaj skute i tofua na fenole djevičanskog maslinovog ulja određene Fast Blue BB testom : diplomski rad." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:089817
Franjković, Doris. "Utjecaj skute i tofua na fenole djevičanskog maslinovog ulja određene Fast Blue BB testom : diplomski rad." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:089817
Franjković, D. (2023). 'Utjecaj skute i tofua na fenole djevičanskog maslinovog ulja određene Fast Blue BB testom : diplomski rad', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, accessed 12 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:089817
Franjković D. Utjecaj skute i tofua na fenole djevičanskog maslinovog ulja određene Fast Blue BB testom : diplomski rad [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine; 2023 [cited 2024 November 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:089817
D. Franjković, "Utjecaj skute i tofua na fenole djevičanskog maslinovog ulja određene Fast Blue BB testom : diplomski rad", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, Rijeka, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:089817