Sveučilište u Rijeci Medicinski fakultet Katedra za tehnologiju i kontrolu namirnica
Citirajte ovaj rad
Marina, M. (2022). Sastav i nutritivna kvaliteta instant zobenih kaša na hrvatskom trižištu (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:274535
Marina, Marijana. "Sastav i nutritivna kvaliteta instant zobenih kaša na hrvatskom trižištu." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:274535
Marina, Marijana. "Sastav i nutritivna kvaliteta instant zobenih kaša na hrvatskom trižištu." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:274535
Marina, M. (2022). 'Sastav i nutritivna kvaliteta instant zobenih kaša na hrvatskom trižištu', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:274535
Marina M. Sastav i nutritivna kvaliteta instant zobenih kaša na hrvatskom trižištu [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2022 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:274535
M. Marina, "Sastav i nutritivna kvaliteta instant zobenih kaša na hrvatskom trižištu", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:274535