University of Rijeka Faculty of Medicine Department of Food Technology and Quality Control
Cite this document
Marina, M. (2022). Sastav i nutritivna kvaliteta instant zobenih kaša na hrvatskom trižištu (Master's thesis). Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:274535
Marina, Marijana. "Sastav i nutritivna kvaliteta instant zobenih kaša na hrvatskom trižištu." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:274535
Marina, Marijana. "Sastav i nutritivna kvaliteta instant zobenih kaša na hrvatskom trižištu." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:274535
Marina, M. (2022). 'Sastav i nutritivna kvaliteta instant zobenih kaša na hrvatskom trižištu', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, accessed 29 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:274535
Marina M. Sastav i nutritivna kvaliteta instant zobenih kaša na hrvatskom trižištu [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine; 2022 [cited 2024 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:274535
M. Marina, "Sastav i nutritivna kvaliteta instant zobenih kaša na hrvatskom trižištu", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, Rijeka, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:274535