Sveučilište u Rijeci Medicinski fakultet Katedra za tehnologiju i kontrolu namirnica
Citirajte ovaj rad
Zdrilić, K. (2022). Jabučni nektari - karakteristike proizvoda i predodžbe potrošača (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:050818
Zdrilić, Katarina. "Jabučni nektari - karakteristike proizvoda i predodžbe potrošača." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:050818
Zdrilić, Katarina. "Jabučni nektari - karakteristike proizvoda i predodžbe potrošača." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:050818
Zdrilić, K. (2022). 'Jabučni nektari - karakteristike proizvoda i predodžbe potrošača', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 12.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:050818
Zdrilić K. Jabučni nektari - karakteristike proizvoda i predodžbe potrošača [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2022 [pristupljeno 12.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:050818
K. Zdrilić, "Jabučni nektari - karakteristike proizvoda i predodžbe potrošača", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:050818