Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Dnevni unos soli putem tradicionalnih mesnih proizvoda u Hrvatskoj
MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XVII (2015), 6; 539. urn:nbn:hr:184:205582

Pleadin, Jelka; Koprivnjak, Olivera; Tomljanović, Ana; Krešić, Greta; Gross-Bošković, Andrea; Služek Buzjak., Vlatka; Kovačević, Dragan

Citirajte ovaj rad

Pleadin, J., Koprivnjak, O., Tomljanović, A., Krešić, G., Gross Bošković, A., Služek Buzjak., V. i Kovačević, D. (2015). Dnevni unos soli putem tradicionalnih mesnih proizvoda u Hrvatskoj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XVII. (6), 539. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:205582

Pleadin, Jelka, et al. "Dnevni unos soli putem tradicionalnih mesnih proizvoda u Hrvatskoj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. XVII, br. 6, 2015, str. 539. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:205582

Pleadin, Jelka, Olivera Koprivnjak, Ana Tomljanović, Greta Krešić, Andrea Gross Bošković, Vlatka Služek Buzjak. i Dragan Kovačević. "Dnevni unos soli putem tradicionalnih mesnih proizvoda u Hrvatskoj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu XVII, br. 6 (2015): 539. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:205582

Pleadin, J., et al. (2015) 'Dnevni unos soli putem tradicionalnih mesnih proizvoda u Hrvatskoj', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XVII(6), str. 539. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:205582 (Datum pristupa: 24.12.2024.)

Pleadin J, Koprivnjak O, Tomljanović A, Krešić G, Gross Bošković A, Služek Buzjak. V, i sur.. Dnevni unos soli putem tradicionalnih mesnih proizvoda u Hrvatskoj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2015. [pristupljeno 24.12.2024.];XVII(6):539. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:205582

J. Pleadin, et al., "Dnevni unos soli putem tradicionalnih mesnih proizvoda u Hrvatskoj", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. XVII, br. 6, str. 539, 2015. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:205582. [Citirano: 24.12.2024.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.