University of Rijeka Faculty of Medicine Department of Food Technology and Quality Control
Cite this document
Repić, I. (2024). Promjene fenola i senzorskih svojstava tofua u naljevu od djevičanskog maslinovog ulja (Master's thesis). Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:070852
Repić, Ivana. "Promjene fenola i senzorskih svojstava tofua u naljevu od djevičanskog maslinovog ulja." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:070852
Repić, Ivana. "Promjene fenola i senzorskih svojstava tofua u naljevu od djevičanskog maslinovog ulja." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:070852
Repić, I. (2024). 'Promjene fenola i senzorskih svojstava tofua u naljevu od djevičanskog maslinovog ulja', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, accessed 21 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:070852
Repić I. Promjene fenola i senzorskih svojstava tofua u naljevu od djevičanskog maslinovog ulja [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine; 2024 [cited 2024 October 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:070852
I. Repić, "Promjene fenola i senzorskih svojstava tofua u naljevu od djevičanskog maslinovog ulja", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, Rijeka, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:070852