diplomski rad
Promjene fenola i senzorskih svojstava tofua u naljevu od djevičanskog maslinovog ulja

Repić, Ivana
Sveučilište u Rijeci
Medicinski fakultet
Katedra za tehnologiju i kontrolu namirnica

Citirajte ovaj rad

Repić, I. (2024). Promjene fenola i senzorskih svojstava tofua u naljevu od djevičanskog maslinovog ulja (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:070852

Repić, Ivana. "Promjene fenola i senzorskih svojstava tofua u naljevu od djevičanskog maslinovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:070852

Repić, Ivana. "Promjene fenola i senzorskih svojstava tofua u naljevu od djevičanskog maslinovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:070852

Repić, I. (2024). 'Promjene fenola i senzorskih svojstava tofua u naljevu od djevičanskog maslinovog ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 01.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:070852

Repić I. Promjene fenola i senzorskih svojstava tofua u naljevu od djevičanskog maslinovog ulja [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2024 [pristupljeno 01.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:070852

I. Repić, "Promjene fenola i senzorskih svojstava tofua u naljevu od djevičanskog maslinovog ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:070852

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.