Sveučilište u Rijeci Medicinski fakultet Katedra za tehnologiju i kontrolu namirnica
Citirajte ovaj rad
Repić, I. (2024). Promjene fenola i senzorskih svojstava tofua u naljevu od djevičanskog maslinovog ulja (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:070852
Repić, Ivana. "Promjene fenola i senzorskih svojstava tofua u naljevu od djevičanskog maslinovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:070852
Repić, Ivana. "Promjene fenola i senzorskih svojstava tofua u naljevu od djevičanskog maslinovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:070852
Repić, I. (2024). 'Promjene fenola i senzorskih svojstava tofua u naljevu od djevičanskog maslinovog ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:070852
Repić I. Promjene fenola i senzorskih svojstava tofua u naljevu od djevičanskog maslinovog ulja [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2024 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:070852
I. Repić, "Promjene fenola i senzorskih svojstava tofua u naljevu od djevičanskog maslinovog ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:070852