University of Rijeka Faculty of Medicine Department of Food Technology and Quality Control
Cite this document
Zdrilić, K. (2022). Jabučni nektari - karakteristike proizvoda i predodžbe potrošača (Master's thesis). Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:050818
Zdrilić, Katarina. "Jabučni nektari - karakteristike proizvoda i predodžbe potrošača." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:050818
Zdrilić, Katarina. "Jabučni nektari - karakteristike proizvoda i predodžbe potrošača." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:050818
Zdrilić, K. (2022). 'Jabučni nektari - karakteristike proizvoda i predodžbe potrošača', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, accessed 11 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:050818
Zdrilić K. Jabučni nektari - karakteristike proizvoda i predodžbe potrošača [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine; 2022 [cited 2024 November 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:050818
K. Zdrilić, "Jabučni nektari - karakteristike proizvoda i predodžbe potrošača", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, Rijeka, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:050818