University of Rijeka Faculty of Medicine Department of Food Technology and Quality Control
Cite this document
Kurbanović, A. (2021). Tamne čokolade na hrvatskom tržištu – varijabilnost nutritivnih deklaracija i informiranost potrošača iz redova studenata (Master's thesis). Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:641987
Kurbanović, Anđela. "Tamne čokolade na hrvatskom tržištu – varijabilnost nutritivnih deklaracija i informiranost potrošača iz redova studenata." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:641987
Kurbanović, Anđela. "Tamne čokolade na hrvatskom tržištu – varijabilnost nutritivnih deklaracija i informiranost potrošača iz redova studenata." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:641987
Kurbanović, A. (2021). 'Tamne čokolade na hrvatskom tržištu – varijabilnost nutritivnih deklaracija i informiranost potrošača iz redova studenata', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, accessed 25 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:641987
Kurbanović A. Tamne čokolade na hrvatskom tržištu – varijabilnost nutritivnih deklaracija i informiranost potrošača iz redova studenata [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine; 2021 [cited 2024 December 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:641987
A. Kurbanović, "Tamne čokolade na hrvatskom tržištu – varijabilnost nutritivnih deklaracija i informiranost potrošača iz redova studenata", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, Rijeka, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:641987