diplomski rad
MIKROBIOLOŠKO KVARENJE VOĆNIH SOKOVA IZ KONVENCIONALNE I EKOLOŠKE PROIZVODNJE

Košuta, Chiara
Sveučilište u Rijeci
Medicinski fakultet
Katedra za mikrobiologiju i parazitologiju

Citirajte ovaj rad

Košuta, C. (2022). MIKROBIOLOŠKO KVARENJE VOĆNIH SOKOVA IZ KONVENCIONALNE I EKOLOŠKE PROIZVODNJE (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:535797

Košuta, Chiara. "MIKROBIOLOŠKO KVARENJE VOĆNIH SOKOVA IZ KONVENCIONALNE I EKOLOŠKE PROIZVODNJE." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:535797

Košuta, Chiara. "MIKROBIOLOŠKO KVARENJE VOĆNIH SOKOVA IZ KONVENCIONALNE I EKOLOŠKE PROIZVODNJE." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:535797

Košuta, C. (2022). 'MIKROBIOLOŠKO KVARENJE VOĆNIH SOKOVA IZ KONVENCIONALNE I EKOLOŠKE PROIZVODNJE', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 22.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:535797

Košuta C. MIKROBIOLOŠKO KVARENJE VOĆNIH SOKOVA IZ KONVENCIONALNE I EKOLOŠKE PROIZVODNJE [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2022 [pristupljeno 22.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:535797

C. Košuta, "MIKROBIOLOŠKO KVARENJE VOĆNIH SOKOVA IZ KONVENCIONALNE I EKOLOŠKE PROIZVODNJE", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:535797

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.