diplomski rad
Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom

Boris Stošić (2016)
Sveučilište u Rijeci
Medicinski fakultet
Katedra za mikrobiologiju i parazitologiju
Citirajte ovaj rad...

Stošić, B. (2016). Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144

Stošić, Boris. "Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144

Stošić, Boris. "Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144

Stošić, B. (2016). 'Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 20.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144

Stošić B. Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2016 [pristupljeno 20.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144

B. Stošić, "Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144