prikaz prve stranice dokumenta Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom

Stošić, Boris (2016)
Sveučilište u Rijeci
Medicinski fakultet
Katedra za mikrobiologiju i parazitologiju

Citirajte ovaj rad

Stošić, B. (2016). Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144

Stošić, Boris. "Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144

Stošić, Boris. "Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144

Stošić, B. (2016). 'Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 04.08.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144

Stošić B. Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2016 [pristupljeno 04.08.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144

B. Stošić, "Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.