Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom

Boris Stošić (2016)
University of Rijeka
Faculty of Medicine
Department of Microbiology and Parasitology
Cite this document

Stošić, B. (2016). Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144

Stošić, Boris. "Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144

Stošić, Boris. "Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144

Stošić, B. (2016). 'Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, accessed 20 October 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144

Stošić B. Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine; 2016 [cited 2019 October 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144

B. Stošić, "Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, Rijeka, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144