master's thesis
Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom

Boris Stošić (2016)
University of Rijeka
Faculty of Medicine
Department of Microbiology and Parasitology
Cite this document...

Stošić, B. (2016). Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144

Stošić, Boris. "Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144

Stošić, Boris. "Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144

Stošić, B. (2016). 'Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, accessed 18 July 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144

Stošić B. Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine; 2016 [cited 2019 July 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144

B. Stošić, "Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, Rijeka, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144