Stošić, B. (2016). Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144
Stošić, Boris. "Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144
Stošić, Boris. "Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144
Stošić, B. (2016). 'Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 13.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144
Stošić B. Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2016 [pristupljeno 13.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144
B. Stošić, "Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144