diplomski rad
Utjecaj sorte i načina priprave soka od jabuke na antioksidacijsku aktivnost

Sandro Perović (2016)
Sveučilište u Rijeci
Medicinski fakultet
Katedra za medicinsku kemiju, biokemiju i kliničku kemiju
Citirajte ovaj rad...

Perović, S. (2016). Utjecaj sorte i načina priprave soka od jabuke na antioksidacijsku aktivnost (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:744424

Perović, Sandro. "Utjecaj sorte i načina priprave soka od jabuke na antioksidacijsku aktivnost." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:744424

Perović, Sandro. "Utjecaj sorte i načina priprave soka od jabuke na antioksidacijsku aktivnost." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:744424

Perović, S. (2016). 'Utjecaj sorte i načina priprave soka od jabuke na antioksidacijsku aktivnost', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:744424

Perović S. Utjecaj sorte i načina priprave soka od jabuke na antioksidacijsku aktivnost [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2016 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:744424

S. Perović, "Utjecaj sorte i načina priprave soka od jabuke na antioksidacijsku aktivnost", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:744424