University of Rijeka Faculty of Medicine Department of Chemistry and Biochemistry
Cite this document
Perović, S. (2016). Utjecaj sorte i načina priprave soka od jabuke na antioksidacijsku aktivnost (Master's thesis). Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:744424
Perović, Sandro. "Utjecaj sorte i načina priprave soka od jabuke na antioksidacijsku aktivnost." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:744424
Perović, Sandro. "Utjecaj sorte i načina priprave soka od jabuke na antioksidacijsku aktivnost." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:744424
Perović, S. (2016). 'Utjecaj sorte i načina priprave soka od jabuke na antioksidacijsku aktivnost', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, accessed 21 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:744424
Perović S. Utjecaj sorte i načina priprave soka od jabuke na antioksidacijsku aktivnost [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine; 2016 [cited 2024 November 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:744424
S. Perović, "Utjecaj sorte i načina priprave soka od jabuke na antioksidacijsku aktivnost", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, Rijeka, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:744424