master's thesis
Utjecaj sorte i načina priprave soka od jabuke na antioksidacijsku aktivnost

Sandro Perović (2016)
University of Rijeka
Faculty of Medicine
Department of Chemistry and Biochemistry
Cite this document...

Perović, S. (2016). Utjecaj sorte i načina priprave soka od jabuke na antioksidacijsku aktivnost (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:744424

Perović, Sandro. "Utjecaj sorte i načina priprave soka od jabuke na antioksidacijsku aktivnost." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:744424

Perović, Sandro. "Utjecaj sorte i načina priprave soka od jabuke na antioksidacijsku aktivnost." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:744424

Perović, S. (2016). 'Utjecaj sorte i načina priprave soka od jabuke na antioksidacijsku aktivnost', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, accessed 19 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:744424

Perović S. Utjecaj sorte i načina priprave soka od jabuke na antioksidacijsku aktivnost [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine; 2016 [cited 2019 August 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:744424

S. Perović, "Utjecaj sorte i načina priprave soka od jabuke na antioksidacijsku aktivnost", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, Rijeka, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:744424