Sveučilište u Rijeci Medicinski fakultet Katedra za tehnologiju i kontrolu namirnica
Citirajte ovaj rad
Tokić, I. (2020). Polifenoli i minerali u infuzijama listova masline - utjecaj vremena čuvanja listova (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:200085
Tokić, Ivana. "Polifenoli i minerali u infuzijama listova masline - utjecaj vremena čuvanja listova." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:200085
Tokić, Ivana. "Polifenoli i minerali u infuzijama listova masline - utjecaj vremena čuvanja listova." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:200085
Tokić, I. (2020). 'Polifenoli i minerali u infuzijama listova masline - utjecaj vremena čuvanja listova', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:200085
Tokić I. Polifenoli i minerali u infuzijama listova masline - utjecaj vremena čuvanja listova [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2020 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:200085
I. Tokić, "Polifenoli i minerali u infuzijama listova masline - utjecaj vremena čuvanja listova", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:200085