Branežac, K. (2015). SASTAV MASNIH KISELINA KOD TRAJNO KONZERVIRANE PLAVE RIBE
S HRVATSKOG TRŽIŠTA (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:693483
Branežac, Katarina. "SASTAV MASNIH KISELINA KOD TRAJNO KONZERVIRANE PLAVE RIBE
S HRVATSKOG TRŽIŠTA." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:693483
Branežac, Katarina. "SASTAV MASNIH KISELINA KOD TRAJNO KONZERVIRANE PLAVE RIBE
S HRVATSKOG TRŽIŠTA." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:693483
Branežac, K. (2015). 'SASTAV MASNIH KISELINA KOD TRAJNO KONZERVIRANE PLAVE RIBE
S HRVATSKOG TRŽIŠTA', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:693483
Branežac K. SASTAV MASNIH KISELINA KOD TRAJNO KONZERVIRANE PLAVE RIBE
S HRVATSKOG TRŽIŠTA [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2015 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:693483
K. Branežac, "SASTAV MASNIH KISELINA KOD TRAJNO KONZERVIRANE PLAVE RIBE
S HRVATSKOG TRŽIŠTA", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:693483