prikaz prve stranice dokumenta SASTAV MASNIH KISELINA KOD TRAJNO KONZERVIRANE PLAVE RIBE S HRVATSKOG TRŽIŠTA
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
SASTAV MASNIH KISELINA KOD TRAJNO KONZERVIRANE PLAVE RIBE S HRVATSKOG TRŽIŠTA

Branežac, Katarina
Sveučilište u Rijeci
Medicinski fakultet
Katedra za tehnologiju i kontrolu namirnica

Citirajte ovaj rad

Branežac, K. (2015). SASTAV MASNIH KISELINA KOD TRAJNO KONZERVIRANE PLAVE RIBE S HRVATSKOG TRŽIŠTA (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:693483

Branežac, Katarina. "SASTAV MASNIH KISELINA KOD TRAJNO KONZERVIRANE PLAVE RIBE S HRVATSKOG TRŽIŠTA." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:693483

Branežac, Katarina. "SASTAV MASNIH KISELINA KOD TRAJNO KONZERVIRANE PLAVE RIBE S HRVATSKOG TRŽIŠTA." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:693483

Branežac, K. (2015). 'SASTAV MASNIH KISELINA KOD TRAJNO KONZERVIRANE PLAVE RIBE S HRVATSKOG TRŽIŠTA', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:693483

Branežac K. SASTAV MASNIH KISELINA KOD TRAJNO KONZERVIRANE PLAVE RIBE S HRVATSKOG TRŽIŠTA [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2015 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:693483

K. Branežac, "SASTAV MASNIH KISELINA KOD TRAJNO KONZERVIRANE PLAVE RIBE S HRVATSKOG TRŽIŠTA", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:693483

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.