Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Tri nova soja bakterije Lactobacillus plantarum iz skupine probiotika koji sprečavaju rast serotipa bakterije Salmonella enterica Typhimurium

Potočnjak, Mia; Pušić, Petra; Frece, Jadranka; Abram, Maja; Janković, Tamara; Gobin, Ivana (2017)
Citirajte ovaj rad

Potočnjak, M., Pušić, P., Frece, J., Abram, M., Janković, T. i Gobin, I. (2017). Tri nova soja bakterije Lactobacillus plantarum iz skupine probiotika koji sprečavaju rast serotipa bakterije Salmonella enterica Typhimurium. Food Technology and Biotechnology, 55. (1), 48-54. doi: 10.17113/ftb.55.01.17.4693

Potočnjak, Mia, et al. "Tri nova soja bakterije Lactobacillus plantarum iz skupine probiotika koji sprečavaju rast serotipa bakterije Salmonella enterica Typhimurium." Food Technology and Biotechnology, vol. 55, br. 1, 2017, str. 48-54. https://doi.org/10.17113/ftb.55.01.17.4693

Potočnjak, Mia, Petra Pušić, Jadranka Frece, Maja Abram, Tamara Janković i Ivana Gobin. "Tri nova soja bakterije Lactobacillus plantarum iz skupine probiotika koji sprečavaju rast serotipa bakterije Salmonella enterica Typhimurium." Food Technology and Biotechnology 55, br. 1 (2017): 48-54. https://doi.org/10.17113/ftb.55.01.17.4693

Potočnjak, M., et al. (2017) 'Tri nova soja bakterije Lactobacillus plantarum iz skupine probiotika koji sprečavaju rast serotipa bakterije Salmonella enterica Typhimurium', Food Technology and Biotechnology, 55(1), str. 48-54. doi: 10.17113/ftb.55.01.17.4693

Potočnjak M, Pušić P, Frece J, Abram M, Janković T, Gobin I. Tri nova soja bakterije Lactobacillus plantarum iz skupine probiotika koji sprečavaju rast serotipa bakterije Salmonella enterica Typhimurium. Food Technology and Biotechnology [Internet]. 23.03.2017. [pristupljeno 22.10.2019.];55(1):48-54. doi: 10.17113/ftb.55.01.17.4693

M. Potočnjak, P. Pušić, J. Frece, M. Abram, T. Janković i I. Gobin, "Tri nova soja bakterije Lactobacillus plantarum iz skupine probiotika koji sprečavaju rast serotipa bakterije Salmonella enterica Typhimurium", Food Technology and Biotechnology, vol. 55, br. 1, str. 48-54, Ožujak 2017. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:060596. [Citirano: 22.10.2019.]