Potočnjak, M., Pušić, P., Frece, J., Abram, M., Janković, T. & Gobin, I. (2017). Tri nova soja bakterije Lactobacillus plantarum iz skupine probiotika koji sprečavaju rast serotipa bakterije Salmonella enterica Typhimurium. Food Technology and Biotechnology, 55. (1), 48-54. doi: 10.17113/ftb.55.01.17.4693
Potočnjak, Mia, et al. "Tri nova soja bakterije Lactobacillus plantarum iz skupine probiotika koji sprečavaju rast serotipa bakterije Salmonella enterica Typhimurium." Food Technology and Biotechnology, vol. 55, no. 1, 2017, pp. 48-54. https://doi.org/10.17113/ftb.55.01.17.4693
Potočnjak, Mia, Petra Pušić, Jadranka Frece, Maja Abram, Tamara Janković and Ivana Gobin. "Tri nova soja bakterije Lactobacillus plantarum iz skupine probiotika koji sprečavaju rast serotipa bakterije Salmonella enterica Typhimurium." Food Technology and Biotechnology 55, no. 1 (2017): 48-54. https://doi.org/10.17113/ftb.55.01.17.4693
Potočnjak, M., et al. (2017) 'Tri nova soja bakterije Lactobacillus plantarum iz skupine probiotika koji sprečavaju rast serotipa bakterije Salmonella enterica Typhimurium', Food Technology and Biotechnology, 55(1), pp. 48-54. doi: 10.17113/ftb.55.01.17.4693
Potočnjak M, Pušić P, Frece J, Abram M, Janković T, Gobin I. Tri nova soja bakterije Lactobacillus plantarum iz skupine probiotika koji sprečavaju rast serotipa bakterije Salmonella enterica Typhimurium. Food Technology and Biotechnology [Internet]. 2017 March 23 [cited 2024 November 22];55(1):48-54. doi: 10.17113/ftb.55.01.17.4693
M. Potočnjak, P. Pušić, J. Frece, M. Abram, T. Janković and I. Gobin, "Tri nova soja bakterije Lactobacillus plantarum iz skupine probiotika koji sprečavaju rast serotipa bakterije Salmonella enterica Typhimurium", Food Technology and Biotechnology, vol. 55, no. 1, pp. 48-54, March 2017. [Online]. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:060596. [Accessed: 22 November 2024]