Scientific paper - Original scientific paper
Three New Lactobacillus plantarum Strains in the Probiotic Toolbox against Gut Pathogen Salmonella enterica Serotype Typhimurium

Potočnjak, Mia; Pušić, Petra; Frece, Jadranka; Abram, Maja; Janković, Tamara; Gobin, Ivana (2017)
Cite this document...

Potočnjak, M., Pušić, P., Frece, J., Abram, M., Janković, T. & Gobin, I. (2017). Tri nova soja bakterije Lactobacillus plantarum iz skupine probiotika koji sprečavaju rast serotipa bakterije Salmonella enterica Typhimurium. Food Technology and Biotechnology, 55. (1), 48-54. doi: 10.17113/ftb.55.01.17.4693

Potočnjak, Mia, et al. "Tri nova soja bakterije Lactobacillus plantarum iz skupine probiotika koji sprečavaju rast serotipa bakterije Salmonella enterica Typhimurium." Food Technology and Biotechnology, vol. 55, no. 1, 2017, pp. 48-54. https://doi.org/10.17113/ftb.55.01.17.4693

Potočnjak, Mia, Petra Pušić, Jadranka Frece, Maja Abram, Tamara Janković and Ivana Gobin. "Tri nova soja bakterije Lactobacillus plantarum iz skupine probiotika koji sprečavaju rast serotipa bakterije Salmonella enterica Typhimurium." Food Technology and Biotechnology 55, no. 1 (2017): 48-54. https://doi.org/10.17113/ftb.55.01.17.4693

Potočnjak, M., et al. (2017) 'Tri nova soja bakterije Lactobacillus plantarum iz skupine probiotika koji sprečavaju rast serotipa bakterije Salmonella enterica Typhimurium', Food Technology and Biotechnology, 55(1), pp. 48-54. doi: 10.17113/ftb.55.01.17.4693

Potočnjak M, Pušić P, Frece J, Abram M, Janković T, Gobin I. Tri nova soja bakterije Lactobacillus plantarum iz skupine probiotika koji sprečavaju rast serotipa bakterije Salmonella enterica Typhimurium. Food Technology and Biotechnology [Internet]. 2017 March 23 [cited 2019 March 24];55(1):48-54. doi: 10.17113/ftb.55.01.17.4693

M. Potočnjak, P. Pušić, J. Frece, M. Abram, T. Janković and I. Gobin, "Tri nova soja bakterije Lactobacillus plantarum iz skupine probiotika koji sprečavaju rast serotipa bakterije Salmonella enterica Typhimurium", Food Technology and Biotechnology, vol. 55, no. 1, pp. 48-54, March 2017. [Online]. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:060596. [Accessed: 24 March 2019]