Potočnjak, M., Pušić, P., Frece, J., Abram, M., Janković, T. i Gobin, I. (2017). Tri nova soja bakterije Lactobacillus plantarum iz skupine probiotika koji sprečavaju rast serotipa bakterije Salmonella enterica Typhimurium. Food Technology and Biotechnology, 55. (1), 48-54. doi: 10.17113/ftb.55.01.17.4693
Potočnjak, Mia, et al. "Tri nova soja bakterije Lactobacillus plantarum iz skupine probiotika koji sprečavaju rast serotipa bakterije Salmonella enterica Typhimurium." Food Technology and Biotechnology, vol. 55, br. 1, 2017, str. 48-54. https://doi.org/10.17113/ftb.55.01.17.4693
Potočnjak, Mia, Petra Pušić, Jadranka Frece, Maja Abram, Tamara Janković i Ivana Gobin. "Tri nova soja bakterije Lactobacillus plantarum iz skupine probiotika koji sprečavaju rast serotipa bakterije Salmonella enterica Typhimurium." Food Technology and Biotechnology 55, br. 1 (2017): 48-54. https://doi.org/10.17113/ftb.55.01.17.4693
Potočnjak, M., et al. (2017) 'Tri nova soja bakterije Lactobacillus plantarum iz skupine probiotika koji sprečavaju rast serotipa bakterije Salmonella enterica Typhimurium', Food Technology and Biotechnology, 55(1), str. 48-54. doi: 10.17113/ftb.55.01.17.4693
Potočnjak M, Pušić P, Frece J, Abram M, Janković T, Gobin I. Tri nova soja bakterije Lactobacillus plantarum iz skupine probiotika koji sprečavaju rast serotipa bakterije Salmonella enterica Typhimurium. Food Technology and Biotechnology [Internet]. 23.03.2017. [pristupljeno 19.11.2024.];55(1):48-54. doi: 10.17113/ftb.55.01.17.4693
M. Potočnjak, P. Pušić, J. Frece, M. Abram, T. Janković i I. Gobin, "Tri nova soja bakterije Lactobacillus plantarum iz skupine probiotika koji sprečavaju rast serotipa bakterije Salmonella enterica Typhimurium", Food Technology and Biotechnology, vol. 55, br. 1, str. 48-54, Ožujak 2017. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:060596. [Citirano: 19.11.2024.]