Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Istraživanje važnosti lipida jetre šaraga (Diplodus sargus L.), kao izvora biomedicinskih komponenata, ovisno o godišnjem dobu

Batičić, Lara; Varljen, Neven; Žuvić Butorac, Marta; Kapović, Miljenko; Varljen, Jadranka (2009)
Citirajte ovaj rad...

Batičić, L., Varljen, N., Žuvić Butorac, M., Kapović, M. i Varljen, J. (2009). Istraživanje važnosti lipida jetre šaraga (Diplodus sargus L.), kao izvora biomedicinskih komponenata, ovisno o godišnjem dobu. Food Technology and Biotechnology, 47. (3), 260-268. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:686123

Batičić, Lara, et al. "Istraživanje važnosti lipida jetre šaraga (Diplodus sargus L.), kao izvora biomedicinskih komponenata, ovisno o godišnjem dobu." Food Technology and Biotechnology, vol. 47, br. 3, 2009, str. 260-268. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:686123

Batičić, Lara, Neven Varljen, Marta Žuvić Butorac, Miljenko Kapović i Jadranka Varljen. "Istraživanje važnosti lipida jetre šaraga (Diplodus sargus L.), kao izvora biomedicinskih komponenata, ovisno o godišnjem dobu." Food Technology and Biotechnology 47, br. 3 (2009): 260-268. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:686123

Batičić, L., et al. (2009) 'Istraživanje važnosti lipida jetre šaraga (Diplodus sargus L.), kao izvora biomedicinskih komponenata, ovisno o godišnjem dobu', Food Technology and Biotechnology, 47(3), str. 260-268. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:686123 (Datum pristupa: 20.07.2019.)

Batičić L, Varljen N, Žuvić Butorac M, Kapović M, Varljen J. Istraživanje važnosti lipida jetre šaraga (Diplodus sargus L.), kao izvora biomedicinskih komponenata, ovisno o godišnjem dobu. Food Technology and Biotechnology [Internet]. 07.08.2009. [pristupljeno 20.07.2019.];47(3):260-268. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:686123

L. Batičić, N. Varljen, M. Žuvić Butorac, M. Kapović i J. Varljen, "Istraživanje važnosti lipida jetre šaraga (Diplodus sargus L.), kao izvora biomedicinskih komponenata, ovisno o godišnjem dobu", Food Technology and Biotechnology, vol. 47, br. 3, str. 260-268, Kolovoz 2009. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:686123. [Citirano: 20.07.2019.]