Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Effect of dietary fatty acid variation on mice adipose tissue lipid content and phospholipid composition

Čanadi Jurešić, Gordana; Percan, Ksenija; Broznić, Dalibor (2016)

Citirajte ovaj rad

Čanadi Jurešić, G., Percan, K. i Broznić, D. (2016). Effect of dietary fatty acid variation on mice adipose tissue lipid content and phospholipid composition. Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, 11. (3-4), 128-137. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:473625

Čanadi Jurešić, Gordana, et al. "Effect of dietary fatty acid variation on mice adipose tissue lipid content and phospholipid composition." Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, vol. 11, br. 3-4, 2016, str. 128-137. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:473625

Čanadi Jurešić, Gordana, Ksenija Percan i Dalibor Broznić. "Effect of dietary fatty acid variation on mice adipose tissue lipid content and phospholipid composition." Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam 11, br. 3-4 (2016): 128-137. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:473625

Čanadi Jurešić, G., Percan, K. i Broznić, D. (2016) 'Effect of dietary fatty acid variation on mice adipose tissue lipid content and phospholipid composition', Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, 11(3-4), str. 128-137. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:473625 (Datum pristupa: 05.04.2020.)

Čanadi Jurešić G, Percan K, Broznić D. Effect of dietary fatty acid variation on mice adipose tissue lipid content and phospholipid composition. Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam [Internet]. 20.12.2016. [pristupljeno 05.04.2020.];11(3-4):128-137. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:473625

G. Čanadi Jurešić, K. Percan i D. Broznić, "Effect of dietary fatty acid variation on mice adipose tissue lipid content and phospholipid composition", Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, vol. 11, br. 3-4, str. 128-137, Prosinac 2016. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:473625. [Citirano: 05.04.2020.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.