Stručni rad - Pregledni rad
Pretilost i masti u hrani

Jovanović, Željko (2002)
Citirajte ovaj rad...

Jovanović, . (2002). Pretilost i masti u hrani. Medicina, 38. (1-2), 3-10. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:748727

Jovanović, Željko. "Pretilost i masti u hrani." Medicina, vol. 38, br. 1-2, 2002, str. 3-10. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:748727

Jovanović, Željko. "Pretilost i masti u hrani." Medicina 38, br. 1-2 (2002): 3-10. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:748727

Jovanović, . (2002) 'Pretilost i masti u hrani', Medicina, 38(1-2), str. 3-10. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:748727 (Datum pristupa: 19.03.2019.)

Jovanović . Pretilost i masti u hrani. Medicina [Internet]. 2002. [pristupljeno 19.03.2019.];38(1-2):3-10. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:748727

. Jovanović, "Pretilost i masti u hrani", Medicina, vol. 38, br. 1-2, str. 3-10, 2002. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:748727. [Citirano: 19.03.2019.]