University of Rijeka Faculty of Medicine Department of Food Technology and Quality Control
Cite this document
Marković, M. (2023). UVJETI PROVOĐENJA FAST BLUE BB TESTA ZA ODREĐIVANJE UKUPNIH FENOLA U DJEVIČANSKOM MASLINOVOM ULJU : diplomski rad (Master's thesis). Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:973258
Marković, Marija. "UVJETI PROVOĐENJA FAST BLUE BB TESTA ZA ODREĐIVANJE UKUPNIH FENOLA U DJEVIČANSKOM MASLINOVOM ULJU : diplomski rad." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:973258
Marković, Marija. "UVJETI PROVOĐENJA FAST BLUE BB TESTA ZA ODREĐIVANJE UKUPNIH FENOLA U DJEVIČANSKOM MASLINOVOM ULJU : diplomski rad." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:973258
Marković, M. (2023). 'UVJETI PROVOĐENJA FAST BLUE BB TESTA ZA ODREĐIVANJE UKUPNIH FENOLA U DJEVIČANSKOM MASLINOVOM ULJU : diplomski rad', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:973258
Marković M. UVJETI PROVOĐENJA FAST BLUE BB TESTA ZA ODREĐIVANJE UKUPNIH FENOLA U DJEVIČANSKOM MASLINOVOM ULJU : diplomski rad [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine; 2023 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:973258
M. Marković, "UVJETI PROVOĐENJA FAST BLUE BB TESTA ZA ODREĐIVANJE UKUPNIH FENOLA U DJEVIČANSKOM MASLINOVOM ULJU : diplomski rad", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, Rijeka, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:973258