University of Rijeka Faculty of Medicine Department of Chemistry and Biochemistry
Cite this document
Ljutić, D. (2016). Antioksidacijska aktivnost odabranog korjenastog povrća (Master's thesis). Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:563463
Ljutić, Daniel. "Antioksidacijska aktivnost odabranog korjenastog povrća." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:563463
Ljutić, Daniel. "Antioksidacijska aktivnost odabranog korjenastog povrća." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:563463
Ljutić, D. (2016). 'Antioksidacijska aktivnost odabranog korjenastog povrća', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, accessed 16 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:563463
Ljutić D. Antioksidacijska aktivnost odabranog korjenastog povrća [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine; 2016 [cited 2024 November 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:563463
D. Ljutić, "Antioksidacijska aktivnost odabranog korjenastog povrća", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, Rijeka, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:563463