master's thesis
Antioksidacijska aktivnost odabranog korjenastog povrća

Ljutić, Daniel
University of Rijeka
Faculty of Medicine
Department of Chemistry and Biochemistry

Cite this document

Ljutić, D. (2016). Antioksidacijska aktivnost odabranog korjenastog povrća (Master's thesis). Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:563463

Ljutić, Daniel. "Antioksidacijska aktivnost odabranog korjenastog povrća." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:563463

Ljutić, Daniel. "Antioksidacijska aktivnost odabranog korjenastog povrća." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:563463

Ljutić, D. (2016). 'Antioksidacijska aktivnost odabranog korjenastog povrća', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, accessed 16 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:563463

Ljutić D. Antioksidacijska aktivnost odabranog korjenastog povrća [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine; 2016 [cited 2024 November 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:563463

D. Ljutić, "Antioksidacijska aktivnost odabranog korjenastog povrća", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, Rijeka, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:563463

Please login to the repository to save this object to your list.