Stošić, B. (2016). Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom (Master's thesis). Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144
Stošić, Boris. "Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144
Stošić, Boris. "Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144
Stošić, B. (2016). 'Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, accessed 15 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144
Stošić B. Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine; 2016 [cited 2024 November 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144
B. Stošić, "Agregacijska svojstva odabranih humanih patogena koji se prenose hranom", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, Rijeka, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:841144