Branežac, K. (2015). SASTAV MASNIH KISELINA KOD TRAJNO KONZERVIRANE PLAVE RIBE
S HRVATSKOG TRŽIŠTA (Master's thesis). Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:693483
Branežac, Katarina. "SASTAV MASNIH KISELINA KOD TRAJNO KONZERVIRANE PLAVE RIBE
S HRVATSKOG TRŽIŠTA." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:693483
Branežac, Katarina. "SASTAV MASNIH KISELINA KOD TRAJNO KONZERVIRANE PLAVE RIBE
S HRVATSKOG TRŽIŠTA." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:693483
Branežac, K. (2015). 'SASTAV MASNIH KISELINA KOD TRAJNO KONZERVIRANE PLAVE RIBE
S HRVATSKOG TRŽIŠTA', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, accessed 26 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:693483
Branežac K. SASTAV MASNIH KISELINA KOD TRAJNO KONZERVIRANE PLAVE RIBE
S HRVATSKOG TRŽIŠTA [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine; 2015 [cited 2024 December 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:693483
K. Branežac, "SASTAV MASNIH KISELINA KOD TRAJNO KONZERVIRANE PLAVE RIBE
S HRVATSKOG TRŽIŠTA", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, Rijeka, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:693483