diplomski rad
Antioksidacijska svojstva nusprodukata kod prerade rajčica

Manin, Laura
Sveučilište u Rijeci
Medicinski fakultet
Katedra za medicinsku kemiju, biokemiju i kliničku kemiju

Citirajte ovaj rad

Manin, L. (2024). Antioksidacijska svojstva nusprodukata kod prerade rajčica (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:797252

Manin, Laura. "Antioksidacijska svojstva nusprodukata kod prerade rajčica." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:797252

Manin, Laura. "Antioksidacijska svojstva nusprodukata kod prerade rajčica." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:797252

Manin, L. (2024). 'Antioksidacijska svojstva nusprodukata kod prerade rajčica', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 13.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:797252

Manin L. Antioksidacijska svojstva nusprodukata kod prerade rajčica [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2024 [pristupljeno 13.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:797252

L. Manin, "Antioksidacijska svojstva nusprodukata kod prerade rajčica", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:797252

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.