Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Promjene udjela i sastava fosfatidilkolina i fosfatidiletanolamina tijekom vrenja pivskoga kvasca Saccharomyces cerevisiae
Food Technology and Biotechnology, 47 (2009), 3; 246-252. urn:nbn:hr:184:670764


Citirajte ovaj rad

Čanadi Jurešić, G., Blagović, B. i Rupčić, J. (2009). Promjene udjela i sastava fosfatidilkolina i fosfatidiletanolamina tijekom vrenja pivskoga kvasca Saccharomyces cerevisiae. Food Technology and Biotechnology, 47. (3), 246-252. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:670764

Čanadi Jurešić, Gordana, et al. "Promjene udjela i sastava fosfatidilkolina i fosfatidiletanolamina tijekom vrenja pivskoga kvasca Saccharomyces cerevisiae." Food Technology and Biotechnology, vol. 47, br. 3, 2009, str. 246-252. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:670764

Čanadi Jurešić, Gordana, Branka Blagović i Jasminka Rupčić. "Promjene udjela i sastava fosfatidilkolina i fosfatidiletanolamina tijekom vrenja pivskoga kvasca Saccharomyces cerevisiae." Food Technology and Biotechnology 47, br. 3 (2009): 246-252. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:670764

Čanadi Jurešić, G., Blagović, B. i Rupčić, J. (2009) 'Promjene udjela i sastava fosfatidilkolina i fosfatidiletanolamina tijekom vrenja pivskoga kvasca Saccharomyces cerevisiae', Food Technology and Biotechnology, 47(3), str. 246-252. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:670764 (Datum pristupa: 05.05.2024.)

Čanadi Jurešić G, Blagović B, Rupčić J. Promjene udjela i sastava fosfatidilkolina i fosfatidiletanolamina tijekom vrenja pivskoga kvasca Saccharomyces cerevisiae. Food Technology and Biotechnology [Internet]. 03.09.2009. [pristupljeno 05.05.2024.];47(3):246-252. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:670764

G. Čanadi Jurešić, B. Blagović i J. Rupčić, "Promjene udjela i sastava fosfatidilkolina i fosfatidiletanolamina tijekom vrenja pivskoga kvasca Saccharomyces cerevisiae", Food Technology and Biotechnology, vol. 47, br. 3, str. 246-252, Rujan 2009. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:670764. [Citirano: 05.05.2024.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.