Sveučilište u Rijeci Medicinski fakultet Katedra za zdravstvenu ekologiju
Citirajte ovaj rad
Čimbora, D. (2022). Prisutnost sulfitreducirajućih klostridija u gotovim jelima prikupljenim u restoranima na području Primorsko-goranske županije (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:653613
Čimbora, Dora. "Prisutnost sulfitreducirajućih klostridija u gotovim jelima prikupljenim u restoranima na području Primorsko-goranske županije." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:653613
Čimbora, Dora. "Prisutnost sulfitreducirajućih klostridija u gotovim jelima prikupljenim u restoranima na području Primorsko-goranske županije." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:653613
Čimbora, D. (2022). 'Prisutnost sulfitreducirajućih klostridija u gotovim jelima prikupljenim u restoranima na području Primorsko-goranske županije', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:653613
Čimbora D. Prisutnost sulfitreducirajućih klostridija u gotovim jelima prikupljenim u restoranima na području Primorsko-goranske županije [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2022 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:653613
D. Čimbora, "Prisutnost sulfitreducirajućih klostridija u gotovim jelima prikupljenim u restoranima na području Primorsko-goranske županije", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:653613