Stručni rad - Stručni rad
Analiza sadržaja soli u kruhu i pecivu nakon primjene novoga nacionalnog pravilnika o žitaricama i proizvodima od žitarica
Journal of applied health sciences, 6 (2020), 1; 117-127. https://doi.org/10.24141/1/6/1/11

Lasić, Dario; Vasiljev, Vanja; Benić, Marijan; Prskalo, Ivana; Kuharić, Željka; Vujnović, Filip

Citirajte ovaj rad

Lasić, D., Vasiljev, V., Benić, M., Prskalo, I., Kuharić, Ž. i Vujnović, F. (2020). Analiza sadržaja soli u kruhu i pecivu nakon primjene novoga nacionalnog pravilnika o žitaricama i proizvodima od žitarica. Journal of applied health sciences, 6. (1), 117-127. doi: 10.24141/1/6/1/11

Lasić, Dario, et al. "Analiza sadržaja soli u kruhu i pecivu nakon primjene novoga nacionalnog pravilnika o žitaricama i proizvodima od žitarica." Journal of applied health sciences, vol. 6, br. 1, 2020, str. 117-127. https://doi.org/10.24141/1/6/1/11

Lasić, Dario, Vanja Vasiljev, Marijan Benić, Ivana Prskalo, Željka Kuharić i Filip Vujnović. "Analiza sadržaja soli u kruhu i pecivu nakon primjene novoga nacionalnog pravilnika o žitaricama i proizvodima od žitarica." Journal of applied health sciences 6, br. 1 (2020): 117-127. https://doi.org/10.24141/1/6/1/11

Lasić, D., et al. (2020) 'Analiza sadržaja soli u kruhu i pecivu nakon primjene novoga nacionalnog pravilnika o žitaricama i proizvodima od žitarica', Journal of applied health sciences, 6(1), str. 117-127. doi: 10.24141/1/6/1/11

Lasić D, Vasiljev V, Benić M, Prskalo I, Kuharić Ž, Vujnović F. Analiza sadržaja soli u kruhu i pecivu nakon primjene novoga nacionalnog pravilnika o žitaricama i proizvodima od žitarica. Journal of applied health sciences [Internet]. 2020. [pristupljeno 10.08.2022.];6(1):117-127. doi: 10.24141/1/6/1/11

D. Lasić, V. Vasiljev, M. Benić, I. Prskalo, Ž. Kuharić i F. Vujnović, "Analiza sadržaja soli u kruhu i pecivu nakon primjene novoga nacionalnog pravilnika o žitaricama i proizvodima od žitarica", Journal of applied health sciences, vol. 6, br. 1, str. 117-127, 2020. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:207332. [Citirano: 10.08.2022.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.