završni rad
Utjecaj temperature na kinetiku rasta E. coli u mlijeku i jogurtu

Košuta, Chiara
Sveučilište u Rijeci
Medicinski fakultet
Katedra za mikrobiologiju i parazitologiju

Citirajte ovaj rad

Košuta, C. (2020). Utjecaj temperature na kinetiku rasta E. coli u mlijeku i jogurtu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:706677

Košuta, Chiara. "Utjecaj temperature na kinetiku rasta E. coli u mlijeku i jogurtu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:706677

Košuta, Chiara. "Utjecaj temperature na kinetiku rasta E. coli u mlijeku i jogurtu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:706677

Košuta, C. (2020). 'Utjecaj temperature na kinetiku rasta E. coli u mlijeku i jogurtu', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 22.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:706677

Košuta C. Utjecaj temperature na kinetiku rasta E. coli u mlijeku i jogurtu [Završni rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2020 [pristupljeno 22.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:706677

C. Košuta, "Utjecaj temperature na kinetiku rasta E. coli u mlijeku i jogurtu", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:706677

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.