master's thesis
MIKROBIOLOŠKO KVARENJE VOĆNIH SOKOVA IZ KONVENCIONALNE I EKOLOŠKE PROIZVODNJE

Košuta, Chiara
University of Rijeka
Faculty of Medicine
Department of Microbiology and Parasitology

Cite this document

Košuta, C. (2022). MIKROBIOLOŠKO KVARENJE VOĆNIH SOKOVA IZ KONVENCIONALNE I EKOLOŠKE PROIZVODNJE (Master's thesis). Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:535797

Košuta, Chiara. "MIKROBIOLOŠKO KVARENJE VOĆNIH SOKOVA IZ KONVENCIONALNE I EKOLOŠKE PROIZVODNJE." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:535797

Košuta, Chiara. "MIKROBIOLOŠKO KVARENJE VOĆNIH SOKOVA IZ KONVENCIONALNE I EKOLOŠKE PROIZVODNJE." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:535797

Košuta, C. (2022). 'MIKROBIOLOŠKO KVARENJE VOĆNIH SOKOVA IZ KONVENCIONALNE I EKOLOŠKE PROIZVODNJE', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, accessed 01 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:535797

Košuta C. MIKROBIOLOŠKO KVARENJE VOĆNIH SOKOVA IZ KONVENCIONALNE I EKOLOŠKE PROIZVODNJE [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine; 2022 [cited 2024 October 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:535797

C. Košuta, "MIKROBIOLOŠKO KVARENJE VOĆNIH SOKOVA IZ KONVENCIONALNE I EKOLOŠKE PROIZVODNJE", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, Rijeka, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:535797

Please login to the repository to save this object to your list.