Scientific paper - Original scientific paper
Procjena antioksidacijskog, antimikrobnog i antiproliferativnog potencijala medljikovaca jele (Abies alba Mill.) prikupljenih s lokaliteta Gorskog kotara (Hrvatska)
Food Technology and Biotechnology, 56 (2018), 4; 533-545. https://doi.org/10.17113/ftb.56.04.18.5666

Broznić, Dalibor; Ratkaj, Ivana; Malenica Staver, Mladenka; Kraljević Pavelić, Sandra; Žurga, Paula; Bubalo, Dragan; Gobin, Ivana

Cite this document

Broznić, D., Ratkaj, I., Malenica Staver, M., Kraljević Pavelić, S., Žurga, P., Bubalo, D. & Gobin, I. (2018). Procjena antioksidacijskog, antimikrobnog i antiproliferativnog potencijala medljikovaca jele (Abies alba Mill.) prikupljenih s lokaliteta Gorskog kotara (Hrvatska). Food Technology and Biotechnology, 56. (4), 533-545. doi: 10.17113/ftb.56.04.18.5666

Broznić, Dalibor, et al. "Procjena antioksidacijskog, antimikrobnog i antiproliferativnog potencijala medljikovaca jele (Abies alba Mill.) prikupljenih s lokaliteta Gorskog kotara (Hrvatska)." Food Technology and Biotechnology, vol. 56, no. 4, 2018, pp. 533-545. https://doi.org/10.17113/ftb.56.04.18.5666

Broznić, Dalibor, Ivana Ratkaj, Mladenka Malenica Staver, Sandra Kraljević Pavelić, Paula Žurga, Dragan Bubalo and Ivana Gobin. "Procjena antioksidacijskog, antimikrobnog i antiproliferativnog potencijala medljikovaca jele (Abies alba Mill.) prikupljenih s lokaliteta Gorskog kotara (Hrvatska)." Food Technology and Biotechnology 56, no. 4 (2018): 533-545. https://doi.org/10.17113/ftb.56.04.18.5666

Broznić, D., et al. (2018) 'Procjena antioksidacijskog, antimikrobnog i antiproliferativnog potencijala medljikovaca jele (Abies alba Mill.) prikupljenih s lokaliteta Gorskog kotara (Hrvatska)', Food Technology and Biotechnology, 56(4), pp. 533-545. doi: 10.17113/ftb.56.04.18.5666

Broznić D, Ratkaj I, Malenica Staver M, Kraljević Pavelić S, Žurga P, Bubalo D, and sur.. Procjena antioksidacijskog, antimikrobnog i antiproliferativnog potencijala medljikovaca jele (Abies alba Mill.) prikupljenih s lokaliteta Gorskog kotara (Hrvatska). Food Technology and Biotechnology [Internet]. 2018 [cited 2024 November 15];56(4):533-545. doi: 10.17113/ftb.56.04.18.5666

D. Broznić, et al., "Procjena antioksidacijskog, antimikrobnog i antiproliferativnog potencijala medljikovaca jele (Abies alba Mill.) prikupljenih s lokaliteta Gorskog kotara (Hrvatska)", Food Technology and Biotechnology, vol. 56, no. 4, pp. 533-545, 2018. [Online]. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:510127. [Accessed: 15 November 2024]

Please login to the repository to save this object to your list.