University of Rijeka Faculty of Medicine Department of Chemistry and Biochemistry
Cite this document
Tijan, P. (2018). ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST TOKOFEROLNOG EKSTRAKTA DOBIVENOG IZ RAZLIČITIH VRSTA ULJA (Undergraduate thesis). Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:539432
Tijan, Paola. "ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST TOKOFEROLNOG EKSTRAKTA DOBIVENOG IZ RAZLIČITIH VRSTA ULJA." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:539432
Tijan, Paola. "ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST TOKOFEROLNOG EKSTRAKTA DOBIVENOG IZ RAZLIČITIH VRSTA ULJA." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:539432
Tijan, P. (2018). 'ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST TOKOFEROLNOG EKSTRAKTA DOBIVENOG IZ RAZLIČITIH VRSTA ULJA', Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, accessed 26 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:539432
Tijan P. ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST TOKOFEROLNOG EKSTRAKTA DOBIVENOG IZ RAZLIČITIH VRSTA ULJA [Undergraduate thesis]. Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine; 2018 [cited 2024 October 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:539432
P. Tijan, "ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST TOKOFEROLNOG EKSTRAKTA DOBIVENOG IZ RAZLIČITIH VRSTA ULJA", Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, Rijeka, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:539432